Božo Vrećo otkrio da ga partner vara: Ostajem u svom domu s majčicom i sestrom

Radiosarajevo.ba
Božo Vrećo otkrio da ga partner vara: Ostajem u svom domu s majčicom i sestrom
Foto: Arhiv / Božo Vrećo
Iako se već duži vremenski period u regionalnim medijima pojavljivala informacija kako se popularni pjevač Božo Vrećo seli iz Sarajeva u Beograd, zbog velike ljubavi, što je svojevremeno i ovaj pjevač potvrdio, došlo je do preokreta u njegovoj vezi.

Naime, Božo se jutros oglasio na Facebooku statusom u kojem je objavio kako je otkrio tamnu stranu svoje veze, nakon što je privatni detektiv saznao kako njegov partner "vodi dupli život".

"Moj prijatelj je imao drugara koji ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme. Saznali smo da je imao dupli život i da, varao me i lagao, pišem ovo sada bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam sinoć izgubio vjeru u ljubav. Sinoć sam isplakao sve što sam trebao", napisao je Vrećo na svom Facebook profilu.

Dodao je i kako je ovo za njega težak period, zbog čega mu je potrebna potpora svih ljudi koji vole njegovu muziku jer je već sada, kako kaže, "svu snagu usmjerio na koncerte".

20561957_811445335682403_507498394_n.jpg - undefined

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije