Bivšu djevojku nestalog fudbalera napali na Instagramu: Čemu ovakve fotke?

Radiosarajevo.ba
Bivšu djevojku nestalog fudbalera napali na Instagramu: Čemu ovakve fotke?
Foto: Instagram / Berenice Schkair

Argentinsku manekenku Berenice Schkair mediji stalno spominju kao bivšu djevojku nestalog nogometaša Emiliana Sale, a ona svojim izjavama i objavama na Instagramu zbunjuje javnost.

Navodno je novinarima rekla da njih dvoje nisu bili u vezi, nego su bili u fazi druženja i upoznavanja u trenutku kada se dogodila nesreća.

Berenice danima objavljuje zajedničke fotke s nestalim nogometašem, a od trenutka nesreće apelirala je da se potraga za avionom ne prekida. Jučer je objavila fotografiju iz Buenos Airesa na kojoj pozira nasmiješena, a fotka je razbjesnila fanove nestalog Sale. 

Berenice Schkair - undefinedFoto: Instagram / Berenice Schkair

"Čemu ovakve slike?", "Zašto ti nisi s njegovom porodicom", "U jednom trenutku si žalosna, a onda odjednom ova slika", samo su neki od komentara ispod fotke.

Danas je, nakon što je avion pronađen, na storyju objavila nekoliko fotografija iz Barcelone koju je posjetila s nestalim Salom.

"Uvijek ću te se sjećati", poručila je Berenice na svom Instagramu, prenosi Index.hr

Poruke Berenice na Instagramu - undefined
Poruka Berenice na Instagramu

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije