Bivšoj misici eksplodirali silikoni: Probudila sam se u lokvi krvi

Radiosarajevo.ba
Bivšoj misici eksplodirali silikoni: Probudila sam se u lokvi krvi
Foto: Instagram / Danielle Lloyd

Bivšoj miss Velike Britanije Danielle Lloyd (35) eksplodirali su implantanti koje je stavila u grudi. Kako prenosi Mirror, bivša manekenka završila je u bolnici, a zbog nezgode skoro je izgubila život.

"Tog jutra probudila sam se u lokvi krvi. Nisam znala odmah što se događa, tek sam nakon početnog šoka shvatila da su mi eksplodirali silikoni u grudima. Izgubila sam litre i litre krvi, a završila sam i na transfuziji. Prepala sam se, mislila sam da neću preživjeti", rekla je Danielle koja priznaje da je ‘radila’ na sebi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

"Znam da to nije bilo ni pametno ni zdravo, ali grudi su nekad bile moj posao, moj izvor zarade. Bila sam shrvana, mislila sam da više nikad neću imati grudi", priznala je bivša misica. Dodala je i to da joj je danas ipak žao što je uopće stavljala silikone.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Official Danielle Lloyd (@missdlloyd) on

"Radila sam to zbog velikog pritiska javnosti. Uvijek sam htjela biti savršena, a velike grudi bile su dio toga. Priznajem, sada mi je žao zbog toga, ali ne mogu vratiti vrijeme", dodala je bivša miss Velike Britanije koja je zbog neuspjele operacije grudi morala nekoliko puta ‘otići pod nož’.

Kako prenose britanski mediji, nakon incidenta sa silikonima, Danielle su se grudi smanjile za čak dva broja.

"Danas mi veličina grudi više nije važna, naučila sam svoju lekciju. Moj cilj je biti sretna, zdrava i više brinuti o prehrani. Poručila bih svima da ne brinu o veličini grudi, silikoni ionako za deset godina više neće biti u modi", rekla je bivša misica, prenosi 24sata.hr

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije