Bivši dečko Kim Kardashian otkrio sve tajne: Usred seksa se šminkala

Radiosarajevo.ba
Bivši dečko Kim Kardashian otkrio sve tajne: Usred seksa se šminkala
Screenshot / Ray J. i Kim Kardashian
Ray J, bivši dečko Kim Kardashian otkrio je njene intimne tajne.

Američki pjevač tvrdi da je potrošila 75 hiljada dolara na tange, da usred seksa uzima pauze kako bi nešto pojela, te da ima ogroman Louis Vuitton kovčeg pun igračaka za seks.

Ray J. je otkrio i kako bi selfiejima opsjednuta Kim tokom seksa primala pozive od majke i popravljala šminku te da preferira piti samo šampanjac Cristal, piše The Sun. 

Muzičar je rekao i kako ni za čim ne žali oko veze s 38-godišnjom reality zvijezdom. "Ja sam je imao prvi", rekao je na pitanje što misli o sadašnjem suprugu starlete Kanyeu Westu. 

"Kim i ja dosta smo se zabavljali - imali smo maratonske sesije. No njoj se nije sviđalo oznojiti se i stala bi da popravi šminku kad bi se to dogodilo", kaže Ray J. "Voljela je izgledati dobro tokom seksa, pod pravim svjetlom" 

Ray J, koji je postao poznat nakon što je njegova snimka seksa s Kim postala viralna, u braku je s Instagram senzacijom Princess Love.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije