Bila je slavna, bogata i sretna: Udala sam se za monstruma i ostala skoro bez svega

Radiosarajevo.ba
Bila je slavna, bogata i sretna: Udala sam se za monstruma i ostala skoro bez svega
PrtScr / Mel B

Mel B, članica kultne grupe Spice Girls, kroz karijeru je zaradila više od 80 miliona funti. Uživala je u slavi i bogatstvu, a onda se zaljubila u Stivena Belafontea, filmskog producenta. S njim je 2007. godine ušla i u brak, a onda je sve krenulo nizbrdo.

"U proteklih 20 godina karijere, zaradila sam više od 80 miliona funti. Kada sam upoznala Stivena, imala sam kuću, stan u centru Los Angelesa i sjajnu karijeru. Kada smo se razveli, ostalo mi je tačno 936 dolara", priča Mel B.

"Od potpuno nezavisne i ostvarene samohrane majke, postala sam žena koja ne zna koliko novca ima u banci, koja ne raspolaže svojom ušteđevinom i koja se ne pita na šta se troši novac. I ne samo to, odsjekao me je od porodice i prijatelja. Taj čovek je monstrum", iznela je pjevačica detalje braka za koji su mediji govorili da je savršen.

"Stiven mi nije dozvoljavao da posjedujem kompjuter. Nisam vozila kola, već me je on vozio gdje treba. Izgubila sam svaku samostalnost. Prošla sam deceniju verbalnog i mentalnog zlostavljanja", piše ona u svojoj autobiografiji Brutalno iskreno.

Ona je, inače, u autobiografiji progovorila i o Ediju Marfiju, za kojeg tvrdi da je i dalje "ljubav njenog života" iako ju je ostavio na spektakularno ponižavajuć način - zatražila je od njega pauzu od par dana da razmisli o njihovoj vezi i nikada se više nije javio, da bi potom u intervjuu rekao da "više nisu zajedno" i tako je saznala da je ostala sama.

"Stiven me je upropastio. Zbog njega sam se osećala kao nula od majke i kao ku*va. Govorio mi je da treba da budem sretna što me je oženio jer me niko ne bi htio. Obećavao mi je da će me zauvijek voljeti i štititi - a onda bi mi prijetio našim seks snimcima koje će objaviti i uništiti me."

Progovorila je i o tetovaži koju ima. Na njoj piše "Dok nas smrt ne rastavi, tebi pripada moje srce".

"Na početku toga pisalo je "Stivene", ali sam taj dio odsjekla. Taj dio kože čuvam u teglici kod kuće. Htjela sam da ga spalim, ali mislim da ću ga samo baciti u WC šolju", zaključuje ona, piše Blic.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije