Barack i Michelle Obama: Oduševili čestitkom za princa Williama i Kate Middleton

Radiosarajevo.ba
Barack i Michelle Obama: Oduševili čestitkom za princa Williama i Kate Middleton
Foto: Profimedia / Barack i Michelle Obama
Čestitke sretnim roditeljima dolaze iz svih dijelova svijeta. Među njima je i bivša prva dama SAD-a koja je na društvenim mrežama uputila zanimljivu čestitku britanskom kraljevskom paru povodom rođenja njihovog trećeg djeteta.

Michelle Obama prisjetila se večeri kod princa Williama i Kate Middleton te joj je to poslužilo kao simpatičan detalj za poruku koju im je poslal.

"Barack i ja smo oduševljeni što možemo čestitati vojvodi i vojvotkinji od Cambridgea na prinovi! Nadamo se da ćemo ga brzo upoznati na pidžama partyju u palači Kensington. Odjenut ću svoj kućni ogrtač", napisala je bivša prva dama SAD-a Michelle Obama.

Ako se neki pitaju zašto kućni ogrtač – Obame su 2016. bili na večeri kod princa Williama i Kate Middleton te su usput upoznali i princa Georgea koji je nosio svoj bijeli kućni ogrtač, pidžamu i papuče i u tome se rukovao s američkim gostima.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije