Bali-beg se bori s depresijom: Odlučio se povući iz javnosti

Radiosarajevo.ba
Bali-beg se bori s depresijom: Odlučio se povući iz javnosti
Osjećam se depresivno. Treba mi odmor i svakako me u skorije vrijeme nećete vidjeti da radim, poručio je Burak Özçivit (33), domaćoj publici poznatiji kao Bali-beg iz serije "Sulejman Veličanstveni".

Naime, kako pišu turski mediji, omiljeni glumac je u posljednje vrijeme neprepoznatljiv, a kao uzrok spominju takozvani "sindrom sagorijevanja".

Njegovom lošem stanju navodno su pridonijeli i poslovni neuspjesi te porodična drama povezana s bolesti njegovog punca pa je odlučio stati "na loptu". Planira se oporaviti u društvu supruge koja mu je najveća podrška.

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Inače. glumac je u braku s kolegicom Fahriye Evcen (31), a upoznali su se i zaljubili prije pet godine na snimanju serijala "Çalıkuşu" (Ptica pjevica). 

Zaručili su se na proslavi njegovog 32. rođendana, krajem decembra 2016., a dva mjeseca poslije par je priredio porodično slavlje u njemačkom gradu Solingenu, gdje je glumica tursko-čerkeskih korijena i rođena.

Vjenčali su se 29. juna prošle godine u palači Sait Halim Paşa Yalısı, na europskoj obali Bospora u istanbulskoj općini Sariyer, pod neviđenim mjerama osiguranja od paparazza i ostalih znatiželjnika.

 

Senin içinde bir yıldız var, #yıldızgibigiyin @altinyildizclassics

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije