Ariana Grande božićno drvce postavila naopačke, objasnila i zašto

Radiosarajevo.ba
Ariana Grande božićno drvce postavila naopačke, objasnila i zašto
Foto: Instagram / Ariana Grande
Ako ste barem malo pratili što se ove godine događalo s Arianom Grande, znate da je 2018. godina za nju bila vrlo teška.

Pjevačica je na proljeće prekinula s dečkom Macom Millerom, zaručila se za komičara Petea Davidsona, doživjela smrt Maca Millera kojeg nije bila ni preboljela, prekinula s Peteom Davidsonom i na kraju se posvađala s Drakeom i Kanyeom Westom.

Kao "šećer na kraju", prije nekoliko dana morala je intervenirati jer je njen bivši zaručnik Pete objavio suicidalnu poruku na Instagramu. Poprilično naporna i teška godina, složit ćete se.

Upravo to je simbolika njenog neobičnog božićnog drvca koje visi sa stropa. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

Kada su je novinari pitali zašto je tako postavila svoje božićno drvce, Ariana je odgovorila vrlo jednostavno: "Ponekad je i život potpuno naopak, zar ne?"

Ipak, čini se kako pjevačicu čeka vrlo uzbudljiva nova godina. Naime, Ariana je najavila svjetsku turneju nazvanu Sweetener, prema njenom posljednjem albumu čija prodaja ide više nego uspješno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije