Angelina ponovo blista: Osvanula na naslovnici poznatog modnog časopisa

Radiosarajevo.ba
Angelina ponovo blista: Osvanula na naslovnici poznatog modnog časopisa
Angelina Jolie se vratila u punom sjaju.

Gotovo godinu dana nakon razvoda od Brada Pitta, glumica je postala rado viđeni gost na svečanim događanjima i filmskim premijerama, a sada je osvanula i na naslovnici poznatog modnog časopisa. 

Angelina je pozirala za američko izdanje časopisa Harper's Bazaar u pustinji Namib, s tri napuštena leoparda koje je pomogla spasiti preko udruženja koju je osnovala 2010. godine. 

42-godišnja glumica u 150. izdanju časopisa izgleda prekrasno i opet je ona stara Angelina koju posljednjih godina nismo baš viđali.

Glumica je nedavno otkrila kako pati od Bellove paralize, bolesti koja dovodi do nagle slabosti ili paralize mišića na jednoj strani lica pa je to bio jedan od razloga zbog kojeg se malo povukla iz javnosti, a šuškalo se i da ju je Brad varao, psihički zlostavljao, pio te bio nasilan prema njihovoj djeci. 

Kako god bilo, nakon 12 godina ljubavi i 2 godine braka, Angelina bez Brada ponovo blista kao prije, a njeni obožavatelji rado bi ju ponovo vidjeli u ulozi Lare Croft, što su pokazali brojnim negativnim komentarima na društvenim mrežama na račun njene nasljednice, glumice Alicije Vikander.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije