Angelina Jolie: Umorilo me je što mi govore da nisam Maddoxova majka

Radiosarajevo.ba
Angelina Jolie: Umorilo me je što mi govore da nisam Maddoxova majka
Jedna od najpopularnijih glumica na svijetu Angelina Jolie objavila je dirljivu fotografiju i status na svom Facebook profilu.

Ova poznata glumica, režiserka, aktivistica i humanitarka objavila je sliku sa svojim usvojenim sinom Maddoxom kojeg je usvojila u Kambodži 2002. godine.

"Umorna sam od toga da mi govore da nisam njegova majka. On moža biološki nije moj. Nemojte me označavati kao majku-usvajateljku. Možda nemamo iste oči, nos i usta, ali on je moj sin. Porodica se ne bazira na DNK, nego na ljubavi. Podijelite ovo ako se slažete sa mnom", napisala je Jolie.

Jolie je majka šestero djece. U Kambodži je snimala film "First They Killed My Father", o zločinima Crvenih kmera ili o genocidu u Kambodži, u koju se vratila 2000. godine kada je rekla da se njen sin nalazi u toj zemlji.

Sina je usvojila 2002. godine, a godinu dana poslije otvorila je fondaciju na njegovo ime kako bi pomogla zdravstvenoj njezi i obrazovanju djece u ruralnim predjelima Kambodže.

Maddox sada ima 14 godina.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije