Rastanak / Angelina Jolie jedva je suspregnula suze: Najstariji sin odlazi na fakultet

22. 08. 2019. u 15:41:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Emotivna Angelina Jolie odletjela je u Južnu Koreju kako bi otpratila svog najstarijeg sina Maddoxa na studij biohemijske medicine na Univerziteta Yonsei u južnokorejskom Seulu.

Na Instagramu su osvanule fotografije sa spomenutog univerziteta, na kojima 44-godišnja glumačka zvijezda razgovara s kolegom njenog sina, dok je 18-godišnjak viđen s novim prijateljima koje je stekao pri samom dolasku.

Student sa univerziteta Yonsei Richard Choi podijelio je na svom profilu fotografije s jednom od najpoznatijih žena na svijetu i napisao: 'Gospođice Jolie, hvala Vam što ste razgovarali sa mnom 40 sekundi'.

Na ostalim dostupnim fotografijama Angelinu se može vidjeti kako puca od ponosa, sa suzama u očima, dok je obilazila kampus sa svojim sinom.

Naime, da će joj sve ovo teško pasti potvrđuje činjenica da će dom slavne glumice postati prazniji za još jednog muškarca u njenom životu, nakon što ga je prvo napustio njen bivši partner Brad Pitt. Iako neće ostati sama jer ima još petero djece, 15-godišnjeg Paxa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Shiloh i blizance, 13-godišnju VivienneKnoxa, Angelini će Maddoxov odlazak teško pasti zato što je on, navodno, njen miljenik.

Šuškalo se kako je glumica odlučila prekinuti s Bradom upravo nakon što se teško posvađao s Maddoxom, kao i da Maddoxu planira ostaviti svo svoje bogatstvo. 

KOMENTARI (1)