Nakon razvoda Angelini Jolie se dopada Chris Hemsowrth

Radiosarajevo.ba
Nakon razvoda Angelini Jolie se dopada Chris Hemsowrth
YouTube / Prtscr
Angelina Jolie i Chris Hemsowrth izgleda nisu slučajno sjedili jedno pored drugog na nedavnoj dodjeli Zlatnih globusa, piše Radaronline.com.

Godinu i po dana nakon razvoda od Brada Pitta, poznata glumica je navodno bacila oko na mlađeg kolegu. Glumica, navodno, moli svoj tim da joj, ako je to ikako moguće, pronađu ulogu u nekom filmu sa njim.

"Divi se njegovom radu i misli da je fantastičan glumac, pa bi u budućnosti voljela da se nađe uz njega na filmskom platnu. Svi su primijetili da 'procvjeta' kada se nađe u njegovom društvu", kaže izvor.

I pored toga što je odlučila da se na neko vrijeme odmori od kamera, Angelina Jolie se priprema za povratak u glumačke vode. I dok mnogi smatraju da njih dvoje na filmu bili savršen par, u stvarnosti ih ne vide zajedno.

Inače, Chris Hemsowrth je od 2010. godine u sretnom braku sa Elsom Pataky, sa kojom ima troje djece.

Otkako se razišla sa Breadom, Angelinu su povezivali sa jednim bogatim britanskim preduzetnikom i sa kambodžanskim rediteljem.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije