Amra Džeko sa kćerkom po kiši trčala maraton za djecu iz BiH oboljelu od raka

Radiosarajevo.ba
Amra Džeko sa kćerkom po kiši trčala maraton za djecu iz BiH oboljelu od raka
Foto: Instagram / Story/printscreen

Poznata bh. manekenka, supruga napadača Rome i kapitena fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Amra Silajdžić Džeko učestvovale je na maratonu za bolesnu djecu iz Bosne i Hercegovine koji je danas održan u Rimu.

“Trčimo kako bi prikupili novac za djecu oboljelu od raka u Bosni i Hercegovini koja se nalaze u Roditeljskoj kući u Sarajevu”, najavila je ranije Amra.

Amra je po kiši danas trčala pet kilometara kroz ulice glavnog grada Italije, a u utrci je učestvovala i njena kćerka Sofia Vicentijević, na što je Amra rekla da je ponosna mama.

"Pored mene je trku trčala i moja Sofia, a i ostali građani Bosne i Hercegovine u Rimu (Udruženje Bosna u srcu). Divna inicijativa, divni ljudi i druženje danas... Svi zajedno za našu djecu!", napisala je Amra na svom Facebook profilu te dodala da na ovoj stranici do septembra možete donirati novac za djecu oboljelu od raka. 

Za vrijeme i nakon utrke Amra se družila sa rajom iz Sarajeva koja je učestvovala na maratonu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije