Amira Medunjanin poslala poruku mnogima nakon čarobne noći u Zetri

Radiosarajevo.ba
Amira Medunjanin poslala poruku mnogima nakon čarobne noći u Zetri
Foto: Radiosarajevo.ba / Amira Medunjanin nam je koncertom u sarajevskoj Zetri ukrala srce

Amira Medunjanin nam je koncertom u sarajevskoj Zetri ukrala srce. Uz pratnju gudačkog orkestra Trondheim Solistene i svojih stalnih muzičkih prijatelja, Amira je po ko zna koji put pokazala zašto je vladarica bh. muzičke scene.

Amira Medunjanin nam je ukrala srce: Čarolija se vratila kući

O koncertu koji je održan u četvrtak priča se i tokom vikenda, a fantastična Amira se svojim fanovima,  prijateljima i svima onima koji su podržali njen koncert zahvalila putem društvene mreže Facebook.

Odlučila se zahvaliti brojnim, od Nikole Koje, Dine Šarana, Borisa Dežulovića

Njenu objavu prenosimo u cijelosti:

“Ne znam ni sama kako da započnem priču o onom što se u Zetri desilo... Cijeli, evo, dan razmišljam, a u glavi mi slike, pjesma, draga lica... i ono "moje" Sarajevo... Riječi ne postoje da iskažu moju zahvalnost za svu Ljubav koju smo dobili... Zaista, od srca, VELIKO, VELIKO HVALA!!!! Hoću podijeliti koju sliku... Hoću do neba zahvaliti cijelom timu STAR TRAVEL (veoma posebno hvala Biljana) za genijalnu organizaciju nimalo jednostavnog poduhvata...

Znam da ste svi "izgorjeli" od želje i predanosti da sve bude taman kako treba i kako je zamišljeno!!! Veliko Hvala R. Slovenija Veleposlaništvo Sarajevo / R. Slovenija Ambasada Sarajevo… Hvala Mirza, Bekim… Hvala TrondheimSolistene i Steinar Larsen, hvala moji dragi dječaci, Ante, Boško, Bojan, Zvonimir, Oli... Pa sjajni Nikola Kojo, Dino Šaran, Boris Dežulovic!!!!”, napisala je u objavi na Facebooku Amira Medunjanin, koja je podijelila i fotografije sa portala Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije