Američkoj zvijezdi trne ruka, skoro je slijepa, od droge joj ispadaju i zubi

Radiosarajevo.ba
Američkoj zvijezdi trne ruka, skoro je slijepa, od droge joj ispadaju i zubi
Twitter / June Shannon sa porodicom

U dramatičnoj epizodi američkog reality showa ''Mama June: From Not to Hot'' glavna protagonistica June Shannon (39) izgubila je osjećaj u jednoj ruci, a sve je dramatično kulminiralo tvrdnjama njenog dečka Gena Doaka (50) da ''ona fingira situacije kako bi gledaoci bili empatični prema njoj''.

June je nakon odlaska u Hitnu pomoć priznala kako se ''pogubila'' te koliko je boli što joj Geno ne vjeruje.

“On govori da ja to radim zbog pažnje, ali nije istina”, rekla je June.

Dugo je June i odbijala otići doktoru iako je plakala zbog ruke.

“June se ne želi suočiti sa stvarnošću”, rekla je njena kćerka Pumpkin (19).

Producentica Moriah je onda prekinula snimanje i insistirala na medicinskoj intervenciji. Otišla je i s njom doktoru jer je Geno to odbijao učiniti.

Ljekar je rekao kako su joj leđa prepuna ''čvorova'' te joj zato ruka naizmjenično trne i boli je.

I Moriah i doktor smatraju da je kod majke četvero djece u pitanju stres. Njena sestra Doe Doe (36) kaže kako je ''June u klinici postala svjesna koliko joj je život otišao u pogrešnom smjeru”, piše Daily Mail, prenosi 24sata.

“Znam da sam se pogubila. Znam to po tome što ne želim iz kreveta. Ne želim na nokte niti na frizuru. Mrzim samu sebe i ne mogu se trenutno nositi s time ko sam i šta sam”, tvrdi June.

June i Geno u martu ove godine uhapšeni su u američkoj saveznoj državi Alabami zbog posjedovanja creka. Zbog korištenja droge reality zvijezdi su istruhnuli i novi zubi pa joj sada treba još jedan gebis.

Porodica je zbog majčinog raspada sistema čak organizirala intervenciju te dovela profesionalca da joj pokuša spasiti život.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije