Ako ste propustili: Ovo je trenutak kada je Ilma Karahmet postala “Zvijezda”

Radiosarajevo.ba
Ako ste propustili: Ovo je trenutak kada je Ilma Karahmet postala “Zvijezda”
PrtScr / Ilma Karahmet i Tonči Huljić

Cijeli region se divi talentiranoj Ilmi Karahmet koja je sinoć postala nova zvijezda RTL-ovog showa. Drama na proglašenju pobjednika pratio je cijeli region, a Bosna i Hercegovina može biti ponosna da je imala finalisticu među tri najbolja takmičara, koja je kasnije, nakon glasova petočlanog žirija postala najbolja "Zvijezda".

Marija Šerifović poslala poruku Ilmi Karahmet nakon pobjede

Show Zvijezde "podijelile" Hrvate: Sramota da nije pobijedio u vlastitoj državi

BRAVOOO!!! Ilma Karahmet pobijedila u finalu showa “Zvijezde”

“Mi smo učili od vas! Svi ste vi zvijezde!”, kazao je u jednom trenutku predsjednik žirija Tonči Huljić prije ocjenjivanja. 

Ovo što je bilo posebno fascinantno su godine troje finalist - Lorena, naime, ima tek 16, a Ilma i Roko 18 godina.

“Nikada nisam gledala ni sudjelovala u showu gdje su finalisti bili toliko ravnopravni! Sekunde i tako sitni detalji su odlučivali, to se prvi put dogodilo”- izjavila je Nina Badrić, a s njom se odmah složio i Jacques, koji je bio mentor naše takmičarke, koji je prije glasanja rekao Ilmi “da je mnogo voli”.  

Slične riječi su uputili i ostali članovi žirija Petar Grašo i Andrea Andrassy.

Ako ste propustili samo gledanje odluke – ovako je išlo. Prvo je treće mjesto zauzela Lorena, koja je odmah u zagrljaj krenula našoj Ilmi.

U studiju je atmosfera rasla, a Tonči je stao na pozorinicu između Ilme i Roka i nakon dva prozivanja “pobjednik je, pobjednik je…” izgovorio ime naše Ilme Karahmet.

Nastalo je oduševljenje, počele su padati s lica i suze radosnice, a Roko je krenuo u zagljaj Ilmi i na uho su jedno drugom šapnuli nekoliko riječi, vjerovatno podrške i čestitanja.

Uostalom, pogledajte kako je to sinoć izgledalo:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije