Adriana Lima poslala važnu poruku svim ženama

Radiosarajevo.ba
Adriana Lima poslala važnu poruku svim ženama
Adriana Lima poslala je za Dan zaljubljenih snažnu poruku o tome šta znači biti žena.

"Ko je žena? Kad je tiha, kroz glavu joj prolazi milion stvari. Kad gleda u tebe, pita se zašto te toliko voli iako je uzimaš zdravo za gotovo. Kad ti kaže da će biti uz tebe, to znači da će stajati uz tebe čvrsto kao kamen. Nemoj je nikad povrijediti i uzimati zdravo za gotovo. Ovo je vrlo dirljiva poruka koju je poslala žena.

Neko ju je pitao: Radiš li ili si kućanica? Ona mu je odgovorila: Ja sam kućanica koja radi puno radno vrijeme. Moj posao traje 24 sata dnevno. Ja sam majka. Ja sam žena. Ja sam kći. Ja sam snaha. Ja sam budilica. Ja sam kuharica, čistačica, učiteljica, konobarica, dadilja, medicinska sestra, zaštitarka, savjetnica.

Nemam godišnji odmor, nemam bolovanje, nemam slobodne dane.

Radim danju i noću, a plaća mi je rečenica: Šta radiš po cijele dane?

Ovo je posvećeno svim ženama. Svaka žena je poput soli, njena prisutnost nije zapamćena, ali kad je nema sve je bez okusa. Proslijedi ovo svim ženama. Majci, ženi, kćeri, sestri, prijateljici. Proslijedi ovo svakoj ženi kako bi je nasmiješio i svakom muškarcu kako bi shvatio koliko žena vrijedi", napisala je Adriana na Instagramu.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije