Zvijezdi Game of Thronesa zabranili da gleda seriju

Radiosarajevo.ba
Zvijezdi Game of Thronesa zabranili da gleda seriju
PrtScr / Lyanna Mormont protiv zombi džina

Bella Ramsey, mlada zvijezda Game of Thronesa (Igra prijestolja), koja glumi mladu i odlučnu Lyannu Mormont, ne može gledati seriju koja ju je učinila slavnom.

Kako je otkrila ova 15-godišnjakinja, roditelji su joj zabranili da gleda seriju u kojoj je glumila jednu od važnijih uloga.

"Nadam se da ću je pogledati kad napunim 18 godina", rekla je Bella, pa nastavila:

"Dopustili su mi da vidim dijelove prošle epizode, kada je Lyanna ubijena, ali su mama i tata ustajali ispred televizije i sprječavali me da vidim scene nasilja."

Malenu Bellu nazvali su najjačom ratnicom i junakinjom Bitke za Winterfell, centralne radnje treće epizode posljednje sezone megapopularne HBO-ove serije. Zapravo, njeni potezi za mnoge, jedino je što je valjalo u toj epizodi.

Lyanna je, naime, skočila na zombi džina i svojim posljednjim dahom zarila bodež u njegovo oko, ubila ga i spasila mnoge žitelje Westerosa.

"Iskreno: Lyanna Mormont je učinila više nego Jon i Dany na zmajevima zajedno", napisao je jedan od korisnika Twittera, dok je drugi dodao: "Lyanna, zbog ove scene postala si najdraži lik u seriji."

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije