Za svoj rođendan / Zdravko Čolić objavio novu pjesmu i spot "Mala"

30. 05. 2017. u 12:13:00 Radiosarajevo.ba

Shares:0

Zdravko Čolić danas je na svom zvaničnom YouTube kanalu objavio pjesmu i spot "Mala".

Tekst i muziku pesme potpisuje Momčilo Bajagić Bajagaaranžman Nikša Bratoš, a režiju je kao i u nekoliko predhodnih spotova, Čolić povjerio Aleksandru Kerekešu Kekiju, čija je zamisao da se emocija ove lepršave i ljetne pesme dočara kroz jednu romantičnu i zavodljivu filmsku priču.

Zajedno s ekipom saradnika, Zdravko je nedavno boravio na veoma interesantnim lokacijama, gotovo neprepoznatljivim i za stanovnike Crne Gore, a spot je snimljen u dva dana sa skoro 30 snimajućih sati. Od Kotorske općine do Bara, preko Skadarskog jezera, na šest različitih lokacija snimljeni su čari i ljepota starih primorskih ulica i zdanja koje do sada nisu viđene u muzičkim spotovima.

"Radujem se i drago mi je što za rođendan poklanjam novu pjesmu i spot publici. U planu je da 15. studijski album bude objavljen ove jeseni, a ovo je prva pjesma s novog albuma koju predstavljamo, koju sam radio s mojim dugogodišnjim saradnicima, tekst i muziku pisao je Bajaga, a Nikša Bratoš je uradio aranžman", rekao je Čolić.

Glumici Jeleni Gavrilović povjerena je glavna uloga Male, kako sama pjesma i nosi naziv. Ona će vas povesti u laganu romantičnu priču koju dijeli s modelom Bojanom Karasom. "U vječitoj igri zavođenja, Jelena glumi mladu filmsku divu čije se snimanje filma odvija u jednom primorskom, ribarskom mjestu. Uloga hladne i pomalo nedostupne dive,  koja vješto lovi pogled mladog ribara ne krijući zaintrigiranost, učinila je ovu priču veoma zanimljivom", otkrio je reditelj Keki.

Tagovi: Zdravko Čolić

NEMA KOMENTARA