Zavodljiva Severina u novom spotu poput filmske dive

Radiosarajevo.ba
Zavodljiva Severina u novom spotu poput filmske dive
Foto: Instagram / Severina

Nakon što je dokazala svoje glumačke vještine u filmu "Posljednji Srbin u Hrvatskoj", koji je premijerno prikazan u ponedjeljak, Severina se našla u novoj ulozi, a ovoga puta utjelovila ju je u novom sportu za hit "Fatamorgana".

Radi se o pjesmi koja je publiku osvojila na prvu te za koju su mnogi priželjkivali ekranizaciju. Tekst za pjesmu potpisuje Milan Radulović, muziku theOutsiders, dok je za videospot zaslužan Ljubba Stefanović. 

''Videospot prikazuje Severinu kao glamuroznu filmsku divu u stilizaciji zlatnog doba Hollywooda, rekreiranoj na moderan način. Zaglavljena u začaranom krugu maštanja, čeka svog Gospodina pravog. I tako svakog dana, kako i sama pjesma kaže", objasnio je Ljubba.

Također, mjesec dana od izlaska albuma Halo u digitalnom izdanju, Severina je danas službeno najavila izlazak albuma i u fizičkom izdanju, a datum koji je odabrala je 8. marta - Međunarodni dan žena.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije