Rachel Weisz i Rachel McAdams: Vrući klinč imenjakinja

Radiosarajevo.ba
Rachel Weisz i Rachel McAdams: Vrući klinč imenjakinja
Foto:PrtSc / Vruće scene iz filma "Neposlušnost: Hrabrost oslobođenja"

Glumice Rachel Weisz i Rachel McAdams iznenadile su publiku vrućim scenama u filmu "Neposlušnost: Hrabrost oslobođenja".

Lijepim imenjakinjama ovo je druga saradnja nakon filma "Želim te" iz 1988. godine, no ovaj put pojavljuju se u strastvenim scenama romantične drame koje će rijetko koga ostaviti ravnodušnim, prenosi Index.hr.

Film se u Americi počeo prikazivati 27. aprila ove godine, a u najavi je i izdanje na DVD-u. Radnja ove religiozne drame vrti se oko Ronit koju je otac prognao u New York nakon što je saznao za njenu vezu s Esti. No Ronit se nakon nekog vremena vraća i obnavlja ovu ljubavnu vezu.

''U scenariju je pisalo samo da ćemo voditi ljubav, ali nekoliko sedmica prije snimanja, reditelj je grafički prikazao kako bi scena trebala izgledati'', izjavila je Weisz dodajući kako su svi detalji u filmu, od vlažnosti do pljuvanja, bili plod mašte reditelja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije