U finalu serije "Teorija velikog praska" - Amy iznenadila nevjerovatnim izgledom

Radiosarajevo.ba
U finalu serije "Teorija velikog praska" - Amy iznenadila nevjerovatnim izgledom
FOTO: Screenshot / Novi izgled oduševio fanove

Nakon punih 12 sezona došlo je vrijeme završetka popularne televizijske serije Teorija velikog praska. Finalna epizoda mnoge je gledatelje ostavila tužnima zbog rastanka s omiljenim likovima, no dočekalo ih je i nekoliko iznenađenja.

Za one koji još nisu imali priliku pogledati posljednju epizodu nećemo otkrivati radnju, no jedno od najvećih iznenađenja bilo je izdanje u kojem se pojavila Amy. Ako ne želite vidjeti Amyjin novi imidž prije nego pogledate epizodu, ovdje biste trebali prestati čitati.

Novi izgled oduševio fanove - undefined

Nakon što su njene fotke završile na internetu, a ljudi su njen izgled komentirali kao otrcan i staromodan, Amy se u trenutku očaja okrene Raju koji joj pomogne da osvane u potpuno novom (i jako ženstvenom) izdanju.

Kako možemo vidjeti, Sheldon i nije previše oduševljen novim izgledom svoje drage, a autori serije nisu bili sigurni ni kako će ovaj makeover doživjeti gledatelji.

 

"Htjeli smo Amy malo izbaciti iz njene zone ugode, ali i stare garderobe. Ne mislim da je Amyjin osjećaj samopoštovanja dolazio iz njenog izgleda, ali mislim da baš svi u sebi imamo malo taštine. Ne znam kako će fanovi reagirati, no ja mislim da je to prirodna ljudska reakcija koju smo dobili od Amy. Bilo je neočekivano i bilo je iskreno", rekao je producent Steve Holland za TVLine.

 

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije