U beskraj i onkraj! Objavljen prvi teaser za Toy story 4

Radiosarajevo.ba
U beskraj i onkraj! Objavljen prvi teaser za Toy story 4
PrtScr / Priča o igračkama 4

U beskraj i onkraj!

Disney i Pixar obradovali su danas prvim teaserom za četvrti dio Priče o igračkama (Toy Story 4).

Film izlazi u ljeto 2019 - a majušni detalji radnje su objavljeni. Naime, Woody (Tom Hanks) i Buzz Svjetlosni (Tim Allen) odlaze u avanturu da pronađu igračku u koju je Woody zaljubljen. Riječ je o lutkici Bo Peep (Mala Bo), koja je nestala nakon drugog dijela filma - u trećem je nema.

U teaseru vidimo veselo društvance, među kojima su Woody i Buz, gospodin Krompiroslav i gospođa Krompiruša, njihove male vanzemaljce (hvataljkaaa, op.pr.), tu su i Krmi, Žićo i Reks, a pojavljuje se i neko sasvim novi - Forky koji uzrokuje opći haos u teaseru.

Tim Allen ranije je upozorio da će ovaj nastavak (prvi je objavljen 1995. godine) biti posljednji i da će biti nešto tipa "biće suza, stihovi će teći": "Jako je emocionalan, zabavan, velik, ideja do koje su došli je nevjerovatna. Jedva sam snimio posljednju scenu. Volio bih vam otkriti više, ali zaista, zaista ne mogu..."

Tom Hanks je kazao isto: "Kada smo posljednji dan došli na snimanje, okrenuo sam leđa svima - inače sam okrenut prema njima, ali sad nisam mogao i pravio sam se da me ne vide. Kada sam shvatio što činimo, bio sam svjestan da je to jedan historijski trenutak."

Dakle, spremite maramice (eh, kao da nismo plakali na kraju trećeg dijela, op.pr.) i uživajte u teaseru nastavka jedne od najljepših animiranih priča svih vremena, a do sljedećeg ljeta uživajte u filmskoj ponudi Cinema Cityja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije