Tom Cruise ponovo u akciji: Skočio sa katedrale visoke 150 metara

Radiosarajevo.ba
Tom Cruise ponovo u akciji: Skočio sa katedrale visoke 150 metara
Tom Cruise (55) vratio se u formu i nastavio sa snimanjem po život opasnih scena, a i inače je poznat kao glumac koji često odbija pomoć kaskadera.

Zvijezda franšize "Nemoguća misija" scene za šesti film snimala je u centru Londona. Glumca su fotografi snimili dok je "visio" s Katedrale Sv. Pavla, koja je jedna od najviših crkvi na svijetu, visoka preko 150 metara.

Kada je snimio opasne kadrove, dobro raspoloženi Tom je mahao oduševljenim fanovima koji su se okupili i posmatrali njegove vratolomije

Tom, koji u "Nemogućoj misiji" glumi tajnog agenta Hunta, snimao je scene i na vrhu dimnjaka galerije Tate Modern, visoke 99,6 metara, trčao je po centru grada, a u nekim ga je scenama, snimljenim među prolaznicima, mijenjao i dvojnik.

Podsjećamo, glumac je prije šest mjeseci slomio članak na dva mjesta prilikom izvođenja opasne scene u kojoj je skočio na zgradu. Umjesto da završi na krovu, Cruise je udario nogama u rub zgrade.

"Nemoguća misija 6" u kinima će početi da se prikazuje krajem jula ove godine.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije