Stigao je! Objavljen trailer za sljedeći nastavak Avengersa!!!

Radiosarajevo.ba
Stigao je! Objavljen trailer za sljedeći nastavak Avengersa!!!
PrtScr / Avengersi se ponovo okupljaju

Konačno!

Fanovi Marvela kliču danas sa oduševljenjem, jer smo napokon dobili trailer za sljedeći nastavak Avengersa, filmske priče o superherojima, a ovaj dio zvat će se Endgame (Kraj igre, eng.).

Dakle, trailer za najiščekivaniji film godine prikazuje nam mračne dane Iron Mana (Robert Downey Jr.), Kapetana Amerike (Chris Evans) i Crne Udovice (Scarlett Johansson), koji smišljaju plan kako da pobijede Thanosa.

U prethodnom dijelu, Avengers: Infinity War, podsjećamo (zar uopće trebamo?!) glavni neprijatelj Thanos izbrisao je polovinu svih živih bića u svemiru, među njima i Spider-Mana, Lokija, Gamoru, Visiona, Crnog Pantera, Doctora Strangea, sve Čuvare galaksije osim Rocketa... 

Trailer za Endgame počinje sa Iron Manom koji pluta u svemiru i ima kisika za još jedan dan vremena. Ona oštra strana Tonya Starka nestala je. Na Zemlji, pak, Cap i Crna Udovica nešto planiraju, ali se ne čini da djeluju iz snažnog položaja...

"Izgubili smo prijatelje", kaže Cap. "Izgubili smo obitelj. Izgubili smo dio sebe. Ovo je borba naših života."
"Ovo će raditi", uvjerava ga Black Widow.
"Znam da jest, jer ne znam što ću učiniti ako ne bude", njegov je odgovor.

Redatelji Infinity Wara Anthony i Joe Russo kao i scenaristi Christopher Markus i Stephen McFeely vraćaju se i ovaj put, a film u kina dolazi 3. maja 2019:

Avengersi (ili Osvetnici, ako vam se više sviđa) se ponovo okupljaju...nadamo se, ne posljednji put:

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije