Šta će biti kad dođe Dino Merlin: Halid Bešlić i Marija Šerifović zapalili Budvu

Radiosarajevo.ba
Šta će biti kad dođe Dino Merlin: Halid Bešlić i Marija Šerifović zapalili Budvu
Na trgu ispred Starog grada u Budvi sinoć su nastupili etno grupa Zora, Halid Bešlić i Marija Šerifović.

"Poslije prve večeri gdje su nastupali rep sastavi, publika se polako zagrijava za sam doček Nove godine. Trg je prepun. Moja procjena je da ima više od 10 hiljada posjetilaca, tako da je pitanje šta tek treba da očekujemo kad bude nastupa Dino Merlin", rekao je pomoćnik direktora Turističke organizacije Budva, Vuko Rucović.

Koncert Halida Beslića je prevazišao očekivanja a publika je pjevala s bh. zvijezdom, izvještava portal CdM.

"Dobar dernek, dobra fešta. Najvažnije je da je to jedan koncert koji izaziva oduševljenje. Ekipa je dobra. Marija je jedan veliki pjevač. Znam je od kad je curica bila, izrasla je u veliku pjevačicu i sve je bolja i bolja" , izjavio je Bešlić.

Mariju Šerifović vežu posebne emociju za crnogorsku prijestonicu turizma.

"Budva kao Budva ima neko posebno mjesto u mom srcu i pri tom kada to kažem , ne lažem, jer ja ne volim da lupetaram te gluposti kako idem iz grada u grad. Ovdje se desila moja prva festivalska pobjeda. Svi znaju da volim da se takmičim, a prije svega da pobjeđujem tako da, imam neke posebne emocijice kada je ovaj grad u pitanju i to možda čak ne samo zbog toga, ima tu još par nekih razloga", kazala je Marija Šerifović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije