Slavna glumica otkrila tajnu iz popularnog filma: Bilo je jezivo

Radiosarajevo.ba
Slavna glumica otkrila tajnu iz popularnog filma: Bilo je jezivo
FOTO: Screenshot / Ilustracija

Glumicu Margot Robbie upoznali smo prije par godina u filmu Martina Skorsezea Vuk s Valstrita u kojem igra ulogu Naomi pored slavnog oskarovca Leonarda DiCapria. Svi se sjećaju scene u dječijoj sobi, kada se Jordan Balfort, odnosno DiCaprio približava Naomi, a ona širi noge. Da glumcima nikako nije lako kada treba da snime ovakve scene, nedavno je potvrdila Robbie, otkrivši da ju je bilo sram kada je trebalo da dođe na red ova scena.

Međutim, glumica je ovu scenu morala da izvede i na audiciji za film.

"Bilo je jezivo snimati tu scenu, bilo me je sramota. Trebalo je da se pravim da se dodirujem, pred Leonardom i trideset muškaraca. A, to je bila i scena koju sam izvela na audicijji pred Skorsezeom. Razmišljala sam kako moram da ostavim utisak i setila se da ću ošamariti Dikaprija na kraju scene, kada bi trebalo da ga poljubim", ispričala je glumica magazinu "Porter".

Ona se prisetila kako je dugo vežbala prije nego što je došao dan audicije.

"Govorimo tekst, ja se derem na njega, Leonardo vrišti na mene i stvarno je strašan dok se dere. U jednom trenutku govori: 'Trebalo bi da budeš srećna što imaš ovakvog muža, a sad dođi i poljubi me!' I ja krećem ka njemu, polako, približavam se njegovom licu i razmišljam: 'A da ga ipak poljubim?' Kada ću opet imati priliku da poljubim Leonarda DiCaprija u usta?' Onda sam rešila i razvukla mu šamarčinu. Svi u sobi su ućutali, a Martin Skorseze mi je dao ulogu", izjavila je glumica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije