Skoro kao u filmovima za odrasle: Filmovi s najviše golotinje

Radiosarajevo.ba
Skoro kao u filmovima za odrasle: Filmovi s najviše golotinje

Donosimo popis filmova za koje jednostavno mora postojati ograničenje za mlađe od 18 godina s obzirom na to koliko golotinje se u njima može vidjeti. Filmove s najviše golotinje je odabrao Menshealth.com , a mi smo odabrali samo neke od njih.

1. Plava je najtoplija boja / Blue Is the Warmest Color  (2013)

Djevojka Adel koja nakon mnogih seksualnih fantazija o ženi sa plavom kosom koju je slučajno vidjela jedan dan na ulici i flertanja jedne od njezinih prijateljica s njom, postaje zbunjena svojom seksualnošću. Jedan prijatelj shvata njenu zbunjenost i odvodi je u gay bar kada počinje njezino otkrivanje sebe. Film je, također, zabranjen u nekoliko zemalja radi previše eksplicitnih scena.

2. Nimfomanka/Nymphomaniac (2013)

U filmu nam glavna junakinja, Joe, otkriva sve tajne o svom neutaživom seksualnom apetitu te prepričava događaje kada se s prijateljicom takmičila u pronalaženju što većeg broja ljubavnika u jednom vlaku. S prijateljicom se za vrećicu bombona natjecala koja će imati više ljubavnika. Film je prepun surovih scena seksa i ne čudi što je zabranjen u mnogim zemljama.

3. Vuk s Wall Streeta / The Wolf of Wall Street
(2013)

Ovo je američka crna komedija iz 2013. godine. U glavnoj ulozi je Leonardo DiCaprio koji glumi Jordana Belforta, brokera koji vodi firmu koja se bavi prevarama vrijednosnih papira i korupcije na Wall Streetu 90-ih godina prošlog stoljeća. Scena golotinje i seksa ima na bacanje tako da je ograničenje za mlađe od 18 godina očekivano i opravdano.

 4. 9 pjesama / 9 songs (2004)

Riječ je o hipsterskom filmu iz 2004. Prepun je dobre muzike iz onog doba, ali i seksi scena te golotinje. Glavni likovi, Kieran O'Brien i Margo Stilley uživaju u koncertima bandova poput Franza Ferdinanda i The Dandy Warhola te prakticiraju intimne odnose kroz čitav film.

5. Intimnost/Intimacy (2003)

Ovo je još jedan mainstream film koji se može uvrstiti u ovu listu. Scena koja se ističe i koja se, van porno filmova, ne viđa tako često, je ona u kojoj Kerry Fox oralno zadovoljava Marka Rylancea, poznatog glumca i dobitnika Oskara.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije