Simpsonovi još jednom otkrili budućnost: Sada je riječ o boks meču Joshue i Ruiza

Radiosarajevo.ba
Simpsonovi još jednom otkrili budućnost: Sada je riječ o boks meču Joshue i Ruiza
PrtScr / The Simpsons

Anthony Joshua je u sinoćnjem revanšu uspješno je pobijedio Andyja Ruiza te tako postao boksači prvak, a to su u jednoj epizodi predvidjeli i Simpsoni.

"Simpsoni su čak predvidjeli borbu između Andyja Ruiza i Anthonyja Joshue", napisao je jedan tip na Twitteru.

Konkretna scena nokauta dogodila se u trećoj epizodi osme sezone The Homer They Fall, koja je emitirana 1996., a koju su 23 godine poslije usporedili s udarcem Joshue, piše Index.hr.

Nije ovo jedino što su Simpsoni predvidjeli, već su prije kroz svoje epizode precizno najavili neke velike svjetske događaje, tako je puno teorija zavjere napravljeno zbog epizode u kojoj su nesvjesno "najavili" pad blizanaca 11. septembra.

Tu je bilo i apsurdnih ostvarenja, od toga da će Donald Trump postati predsjednik, do toga da će Lady Gaga nastupati na Super Bowlu.

U epizodi iz 2017. The Serfsons u kojoj su kroz parodiju prikazali Igre prijestolja slučajno su "otkrili" što će se dogoditi u predzadnjoj epizodi popularne serije.

Osim toga ostvarila su im se proročanstva vezana i za neke sportske događaje, od finala Svjetskog prvenstva u Rusiji do predviđanja najveće nogometne afere.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije