Severina objavila dugoočekivani album "Halo"

Promotivni tekst
Severina objavila dugoočekivani album "Halo"
Foto: Danilo Pavlović / Severina

Severinin album 'Halo', koji već duže vrijeme slovi na najiščekivaniji album u regiji, na radost njezinih brojnih obožavatelja, od danas je dostupan u digitalnom izdanju na platformama Spotify, Deezer, iTunes, kao i na svim ostalim svjetskim platformama za slušanje muzike.

Kako je i najavljeno, u drugoj polovini februara, svoje će svjetlo dana ugledati i u fizičkom obliku u izdanju Dallas Recordsa, a na njemu se nalazi 7 objavljenih i 10 potpuno novih pjesama. Za jednu od dosad neobjavljenih pjesama, po kojoj album i nosi naziv – 'Halo', danas točno u podne je premijerno objavljen i spot.

Pjesmu Halo potpisuje Jala Brat, autor nedavnih Severininih hitova Magija, Tutorial i Otrove čiji ukupan broj pregleda na YouTube-u iznosi čak 126 milijuna, dok spot za pjesmu potpisuje redatelj Petar Pašić. 

''Pjesme su nastale u protekle tri godine, a izabrala sam ih tako što bih se prvo zamislila s njima pred publikom. Hvala svim mojim divnim, vrijednim i strpljivim autorima i suradnicima, koji su mi pomogli da napravimo 'Halo': Jala Brat, Goran Ratković Rale, Marina Tucaković, Buba Corelli, Dušan Bačić, Bojan Dragojević; Tonči i Vjekoslava Huljić, Milan Laca Radulović, Saša Lazić, Damir Handanović, Miloš Roganović, Outsiders, Giorgos Sampanis'' – Severina

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije