Sassja premijerno na Radiosarajevo.ba predstavlja pjesmu "Beton"

Radiosarajevo.ba
Sassja premijerno na Radiosarajevo.ba predstavlja pjesmu "Beton"
Energična Sassja nastavlja dalje sa svojim autorskim radom i u svom prepoznatljivom stilu predstavlja novu pjesmu "Beton". Pjesma Beton najavni je singl njenog novog albuma "No problemo" koji će izaći krajem oktobra.

Za pjesmu Beton je snimljen i videospot koji je na čelu sa Sassjom radio već provjereni tim s kojima je radila i na prethodnim singlovima No Problemo, Njemica i Ništa.

Za ovu je pjesmu Sassja sama napisala tekst i aranžman, a muziku je pisao Rok Kovač Kantriman. Kantriman je radio sa Sassjom i većinu prethodnog albuma, a sada ih već poznaju kao nerazdvojni duo.

Pjesma Beton je himna FMJAMu, već dobro prepoznatljivom bh. hip-hop crewu i savršena je za pojačati u klubu ili autu.

Spot je zajedno sa Sassjom režirao i montirao Jasmin Jatić. 

"Pjesma je o FMJAMu i svako ko se ili druži s nama, sluša nas ili je bio na koncertima osjetit će je. Volimo svoje ljude i pazimo ih, hvala cijeloj obitelji i na bini i ispred bine za ljubav", rekla je Sassja i pozvala sve fanove da joj se pridruže na jednom od koncerata čiji će popis širom regiji najaviti na svom Facebooku kroz desetak dana.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije