Samanta ima nove drugarice, Keri vježba s kozama: Seks i grad izgleda drukčije

Radiosarajevo.ba
Samanta ima nove drugarice, Keri vježba s kozama: Seks i grad izgleda drukčije
FOTO: The Independent / Sex and the City
Sada nakon dvije decenije Carrie, Charlotte, Miranda i Samantha ponovo će početi svoju borbu američke žene sa modernom današnjicom.

New York Magazine pozabavio se pitanjem kako bi izgledao nastavak epizoda s tematikom sadašnjeg vremena.

Scenaristi serije otkrili su tajnu uspjeha serije Seks i grad, a ona je krajnje jednostavna. Inspiraciju su pronalazili u svakodnevnom životu i ljudima oko sebe.

"Pošlo nam je za rukom da prikažemo situacije kroz koje svi prolazimo, ali nam je teško da o njima otvoreno govorimo", poručuje Amy B. Harris.

Životinjski instinkti nas uzimaju pod svoje - kćerka Charlotte York istražuje svoju seksualnost i neočekivano otkriva prednosti masturbacije. Charlotte ne želi da je sputava, međutim, smatra da su stvari otišle predaleko, jer se tinejdžerka ne suzdržava ni na javnom mjestu. Ova situacija postaje glavna tema ženskog druženja, na kome naše junakinje iznose različita razmišljanja. Samantha nema ništa protiv, dok Miranda smatra da je masturbacija normalna stvar, samo iza zatvorenih vrata, prenosi Telegraf

Zatim se, sve osim Samanthe, pitaju kako bi njihov seksualni život izgledao da su imale priliku da od tinejdžerskih dana uživaju u prednostima seksualnih sloboda. U trenucima dokolice rješavaju da isprobaju najnoviji trend kada su vježbe u pitanju, a to je joga s kozama. Carrie se na kraju epizode pita:

„Da li nas životinjski instinkti uzimaju pod svoje?”

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije