Ryan Reynolds potvrđen kao glavni glumac u Deadpoolu 3

Radiosarajevo.ba
Ryan Reynolds potvrđen kao glavni glumac u Deadpoolu 3
Foto: Instagram / Ryan Reynolds

Ryan Reynolds glumit će glavnu ulogu u trećem nastavku akcionog naslova Deadpool.

Kako prenose američki mediji, scenaristi filma Rhett Reese i Paul Wernick pripremaju scenarij za film u kojem će Reynolds glumiti popularnog anti-heroja.

Međutim, posljednja akvizicija Foxa od strane Disneya dovela je do špekulacija da će se Deadpool pridružiti Marvelovom univerzumu superheroja, a kako mediji prenose, scenaristi žele da se novonastala situacija riješi prije nego što se krene u snimanje filma.

"Postavlja se mnogo pitanja pred snimanje novog Deadpoola, naprimjer kako će se on uklopiti u Marvelov univerzum. Još jedno pitanje koje se postavlja, jeste da li će se poznati lik pridružiti X-menima ili Fantastičnoj četvorci", kazali su scenaristi filma.

Fanovi su bili zabrinuti za sudbinu heroja, pogotovo nakon što je Disney kupio Fox i nekih špekulacija da bi se saga o Deadpoolu mogla završiti.

Čak je i sam Reynolds zagolicao maštu fanova, objavivši sliku na svom Instagram profilu ispred Marvelovog studija. 

"Bio sam na audiciji za novog Anthony Starka. Nisam bio ni blizu, ali me je fini gospodin sa elektrošokerom ispratio na pod", napisao je Reynolds. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije