Pokemon detektiv Pikachu: Trailer filma za 24 sata pogledalo 17 miliona ljudi

Radiosarajevo.ba
Pokemon detektiv Pikachu: Trailer filma za 24 sata pogledalo 17 miliona ljudi
Foto: Screenshot / Film Pokemon
Trailer filma Pokemon detektiv Pikachu objavio je Warner Bros na svom oficijelnom YouTube kanalu, a film bi svjetlo dana trebao ugledati u maju naredne godine.

Trailer je već pogledalo 17 miliona ljudi na YouTubeu, a tu nisu uračunati pregledi s Facebooka, ili recimo Twittera. Zbog čega je ovaj trailer izazvao toliku zainteresovanost.

Vjeruje se da je to zbog nostalgije za djetinjstvom, nešto kao kada 45-godišnjaci danas razgovaraju o filmu Star Wars. Sjećanja i uspomene iz djetinjstva su nešto što će nas natjerati da pogledamo ovaj trailer, smatraju stručnjaci.

Ovo je prvi igrani Pokemon film, a sva ranija izdanja bila su animirana. U ovom filmu Pikachu govori, a ranije je samo govorio “pika-pika! Chuu!”. Glas mu je "posudio" Ryan Reynolds.

Sve u svemu reakcija fanova je odlična i čini se da jedva čekaju da se film pojavi u kinima. Trebao bi izaći 11. maja, a do tada uživajte u traileru. 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije