Vampir i superheroj: Pogledajte trailer za novi Marvelov film - Morbius

Radiosarajevo.ba
Vampir i superheroj: Pogledajte trailer za novi Marvelov film - Morbius
PrtScr / Morbius

Sony i Marvel Studio pokušavaju da uspostave saradnje, da prevaziđu razlike. Ali nakon uspjeha koji je zabilježio film Venom izgleda da se ta saradnja nastavlja. Tako će svi vjerni pratioci Marvelovog univerzuma ove godine moći pogledati film Morbius.

Marvelov film u kojemu Jared Leto ima glavu ulogu priča je o biohemičaru koji traži lijek za rijetku krvnu bolest. U procesu traženja lijeka, naučnik shvati kako je otkrio nešto što je vjerojatno puno gore od same bolesti koju nastoji izliječiti – a posljedica toga je da sam sebe uskoro preobrazi u mistično čudovište.

Video najava također najavljuje zanimljivu povezanost sa svijetom Marvelovog Spider-Mana, neočekivano prikazujući Michaela Keatona – u ulozi zlikovca Vulturea.

Fanovi su također već uočili i paukovu mrežu uz riječ “murderer” koja se pojavljuje dok Morbius u traileru šeta kroz uličicu te tvrde kako je to (in)direktna poveznica sa samim Spider-Manom

Film bi u kina trebao stići na ljeto ove godine, a do tada pogledajte trailer koji stvarno obećava.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije