Disney je objavio teaser trailer za novi Kralj Lavova!

S. L.
Disney je objavio teaser trailer za novi Kralj Lavova!
PrtScr / Imamo kralja, dobrodošao Simba!

U ljeto 2019. godine očekujte novi Disneyev Kralj Lavova koji je ovaj put snimljen koristeći se besprijekornom CGI animacijom.

James Earl Jones se vraća kao glas Mufase. Pored njega, velike face poput Beyonce, Donalda Glovera, Setha Rogana i Chiwetela Eijofora će također posuditi svoje glasove.

U teaser traileru vidimo neke poznate scene iz originalne animirane verzije iz 1994. godine - babun Rafiki predstavlja tek rođenog Simbu ostatku životinjskog svijeta na vrhu Pride Rocka. 

Ljubitelji originalne verzije iz 1994. godine su prezadovoljni što se čuje topao glas James Earl Jonesa u traileru koji kao Mufasa priča o svom kraljevstvu i malom Simbi. Trailer nagovještava da će film pratiti priču originala.

Režiser je Jon Favreau, koji je režirao uspješnu adaptaciju Knjige o Džungli 2016. Donald Glover će dati glas Simbi, Beyonce njegovoj ljubavi Nali, a Chiwetel Eijofor je stric Scar. Jon Favreau je izjavio da je svakog režisera san da sa ovako talentovanim timom oživi klasičnu priču.

Film će biti u kinima u julu 2019.

Pogledajte teaser trailer! 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije