Otkriven razlog zašto je Kevin ostao sam u kući

Radiosarajevo.ba
Otkriven razlog zašto je Kevin ostao sam u kući
Vrlo vjerovatno ste legendarni porodični film “Sam u kući” gledali više puta.

Ipak, iako ste ga pogledali više puta sigurno niste primijetili detalj u filmu koji bi mogao znatno utjecati na cijelu priču.

Naime, jedan korisnik Reditta primijetio je da Kevinov otac njegovu avionsku kartu baca u smeće, a na Redittu se razvila rasprava da li je to uradio slučajno ili namjerno.

Svi se sjećaju šta se u filmu dešava. Zbog nestanka struje, porodica ne ustaje na vrijeme i kasni na let. U toj žurbi Kevin ostaje sam kod kuće nekoliko dana, a uskoro mora da se bori s lopovima. Korisnik Reditta “bobcobble” tvrdi da je Peter McCallister Kevina namjerno ostavio kod kuće.

Ever wonder what happened to Kevin's plane ticket in Home Alone? from MovieDetails

On tvrdi da je nakon što je Kevin prosuo mlijeko, njegov otac kartu s maramicama bacio u smeće. Čak i da nisu zaboravili Kevina, bez karte ne bi daleko došao. Korisnik također tvrdi da Kevina nije bilo na listi, s obzirom na to da je porodica više puta provjeravala listu kad je dijelila karte.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije