Objavljen trailer za drugu sezonu Punishera: Nove epizode stižu u januaru!

Radiosarajevo.ba
Objavljen trailer za drugu sezonu Punishera: Nove epizode stižu u januaru!
PrtScr / Jon Bernthal kao Punisher

Druga sezona izrazito uspješne Netflixove serije Punisher izlazi 18. januara, objavljeno je u novom klipu kojim se najavljuje nastavak serije.

Jon Bernthal vraća se u ulogu Marvelovog osvetnika Franka Castlea, a očekuje se da ćemo ga u novoj sezoni vidjeti u potpunosti kao Punishera - prva sezona fokusirala se na smrt Castleove obitelji i zavjeru iza toga, dok ćemo sada gledati pravog Punishera kakvog smo vidjeli u Marvelovim stripovima.

"Ako me pitate - šta je tema druge sezone? Vidjet ćemo kako će Frank zaista usvojiti plašt Punishera", izjavio je showrunner Steve Lightfoot.

Zvanični sinopsis za sezonu dva glasi: "Bivši marinac koji je postao osvetnik Frank Castle (Jon Bernthal) živi tihim životom na cesti sve dok slučajno ne bude umiješan u pokušaj ubistva mlade djevojke (Giorgia Whigham). Dok ga uvlače u misteriju koja je okružuje i onih koji se žele domoći informacija koje posjeduje, Castle dobija novu metu na leđima, a novi, ali i stari neprijatelji tjeraju ga da odluči da li će prihvatiti sudbinu i prihvatiti život kao The Punisher."

Steve Lightfoot (Hannibal) je showrunner, scenarista i izvršni producent. U seriji su još i Ben Barnes (Billy Russo), Amber Rose Revah (Dinah Madani), Jason R. Moore (Curtis), Josh Stewart (John Pilgrim) i Floriana Lima (Dr. Krista Dumont).

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije