Novi gaf u posljednjoj epizodi Game of Thronesa: Šta je to ispred Daenerys?!

Radiosarajevo.ba
Novi gaf u posljednjoj epizodi Game of Thronesa: Šta je to ispred Daenerys?!
PrtScr / Kakav gaf...

Megapopularna serija Igra prijestolja (Game of Thrones) ima sve manju podršku fanova koji nisu zadovoljni razvojem događaja u posljednjoj sezoni - emitirane su četiri epizode od šest u ovoj sezoni, no gledanost je sve manja, baš kao i ocjene na IMDb-u.

Protekle su sedmice prvo napravili haos među fanovima koji nisu mogli vidjeti većinu detalja iz dugo najavljivane treće epizode, u kojoj je, kaže HBO, snimljena najveća bitka u historiji kinematografije. Naime, bitka je snimljena u mraku, za vrijeme sniježne oluje, pa se apsolutno ništa nije vidjelo.

Poslije je kinematograf kazao da je sve super snimljeno te da su gledatelji krivi (?!) jer nisu dobro kalibrirali svoje televizije i ekrane... 

Uglavnom, ta epizoda, najavljena kao vrhunac Igre prijestolja, ima jednu od najlošijih ocjena na IMDb-u i najlošije je ocijenjena od pete sezone (u toku je osma sezona, op.pr.)

Sinoćnja epizoda također je razočarala mnoge.

Nećemo vam suviše spojlati (ako niste ustali jutros u 3 da je gledate na HBO kanalima ili na HBO GO - možete je gledati večeras u 20 sati, op.pr.), ali reći ćemo da se vide konture toga ko će pobijediti na kraju. Sudbina Jonovog strahovuka također je "goruća" tema na Twitteru, a smjer u kojem ide Daenerys ostavlja gorak ukus u ustima.

Baš kao i kafa. Starbucksova.

Koju usred Winterfella pije majka zmajeva Daenerys Targaryen.

Da, dobro ste pročitali. 

Vrhunskoj ekipi HBO-a promakla je Starbucksova papirna čaša, pa se tako na "afteru nakon bitke" u domu Starkovih našla i ova kafa.  Fanovi se naravno izuzetno šprdaju sa ovom kafom, a većinu zanima da li je u njoj mlijeko džinova ili šta :)

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije