Netflix snima seriju o Staroj dami: Pjanić će biti TV zvijezda

Radiosarajevo.ba
Netflix snima seriju o Staroj dami: Pjanić će biti TV zvijezda
Američki Netflix najavio je snimanje dokumentarnog serijala koji će pratiti život igrača Stare dame.

Netflix je najavio kako će početkom 2018. godine na svojim kanalima emitirati dokumentarnu seriju koja će pratiti živote igrača italijanskog prvaka Juventusa.

Kroz serijal koji će imati četiri epizode koje će trajati po sat vremena imat ćemo priliku vidjeti kako žive Bianconeri. Serija će pratiti igrače na gostovanjima, njihov dolazak na treninge, te otkriti dijelove njihovog privatnog života, piše Independent.

Priča će tako pratiti i bosanskohercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića.

"Ponosni smo na činjenicu što je Juventus prvi nogometni klub koji je tema Netflixovog dokumentarca," rekao je Federico Palomba.

"Na ovaj način doprijet ćemo do naših navijača širom svijeta kao i do miliona Netflixovih korisnika koji će zahvaljujući ovom dokumentarcu imati priliku upoznati Juventus iz svakog ugla", dodao je čovjek koji je u Juventus zadužen za projekt.

Serija će zasigurno biti velika promocija Juventusa pošto Netflix ima 104 miliona pretplatnika u više od 190 zemalja svijeta.

"Netflix je dom strastvenih priča, a ne postoje strastveniji navijači od Juventusovih", rekao je Netflixov potpredsjednik za proizvodnju međunarodnog sadržaja Erik Barmack.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije