"Nažalost, svemu dođe kraj": Stallone se emotivno oprostio od uloge Rockyja

Radiosarajevo.ba
"Nažalost, svemu dođe kraj": Stallone se emotivno oprostio od uloge Rockyja
PrtScr / Slavni Sly u filmu Creed

Američki glumac Sylvester Stallone poručio je da je došlo vrijeme da se oprosti od uloge boksača Rockyja Balboae, lika kojeg je glumio u čak sedam filmova.

"Na žalost sve mora proći... i završiti se", napisao je Stallone uz video koji je postavio na Instagram u srijedu, sedam dana nakon početka prikazivanja Creed II u SAD-u.

"Ovo je vjerojatno moj posljednji rodeo, to što se dogodilo... nikad nisam očekivao", kazao je 73-godišnji glumac u videu. "Mislio sam da je s Rockyjem gotovo 2006. i bio sam time zadovoljan i iznenada se taj mladi čovjek (Michael B Jordan) pojavio i čitava se priča promijenila".

Stalloneov lik Balboa pojavio se u šest filmova o Rockyju od kojih se zadnji prikazivao 2006. i potom ponovno u filmu Creed: Legenda je rođena 2015. u kojem je postao trener glavnog lika Adonisa Johnsona kojega je igrao Jordan.

U 2016. uloga je Stalloneu osigurala njegov prvi Zlatni globus - 40 godina nakon što je bio nominiran kao scenarist za prvi film u seriji 1976, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije