Na Sarajevskom After Filmu nastupili Songkillersi, večeras Psihomodo pop

Radiosarajevo.ba
Na Sarajevskom After Filmu nastupili Songkillersi, večeras Psihomodo pop

Druge večeri Sarajevskog After Filma u Domu mladih nastupila je kultna zagrebačka grupa Songkillers, a predgrupa im je bila noise-pop grupa Artan Lili

Koncert je obilovao energičnim ritmovima koji su publiku „tjerali“ na ples, pjevajući poznate hitove „Bit ćeš uvijek dio mene“, „Dao sam ti sve“, „Egoist“, „Još se ne dam“, „Ljetna kiša“, „Ne znam gdje sam“, „Nema vremena, „Dio mene“ i druge.

Na istoj sceni večeras nastupa grupa Psihomodo Pop, koja muzički izraz gradi na čvrstim post punk rock temeljima, a energični i uvjerljivi koncertni nastupi mogu se uporediti sa nekim od najvećih svjetskih bendova, kao što su Rolling Stones, Ramones, Iggy Pop i drugi.  

Upravo na koncertima Psihomodo Popa publika može na najbolji način vidjeti i osjetiti da rock'n'roll nije samo muzika nego i stil života, zbog čega su njihovi nastupi po pravilu uvijek rasprodati. 

Predgrupa je bend Ničim izazvan, koji dolazi iz Srbije, čiju autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do funk-a i roka, saopćili su organizatori.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije