Muhamed Trnka vas poziva na zvučnu vožnju

Radiosarajevo.ba
Muhamed Trnka vas poziva na zvučnu vožnju
0 / Muhamed Trnka/Genetic Grooves Guru

Just drive je novi singl kojom Genetic Grooves Guru a.k.a Trnka Muhamed najavljuje novi period u svomj muzickom putovanju. Just drive je i nagovještaj budućeg albuma koji autorski i producentski potpisuje Trnka i donosi 12 novih numera + tri live izvedbe.

Odmah po završetku snimanja formiran je i GGG sound sistem koji ce izvoditi live svirke, a u njemu se nalaze slijedeci muzički putnici: Adimir Bajramović - bas, Adi Begtasević - bubanj, i Esma Numanović prateći vokali.

Čitav album je prožet elektronikom, koja se prepliće sa power pop pravcima, a kao završnica biće dodane jos 3 pjesme snimljene live i ,,na prvu'' kako se popularno kaze. Aromu tome ce dati specijalni gost ,nas dragi prijatelj Goran Ljuboja a.k.a Trut (E-Play, Babe, i ex. Rambo Amadeus), kralj funka na bubnjevima iz Beograda., a video produkciju potpisuje Eldar Muhić - kaže Muhamed Trnka, u raji znan  i kao Muki.

Ostaje par minuta i poslušajte Just Drive, isplatiće vam se....

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije