Mjesec dana nakon smrti: DJ Avicii bit će sahranjen u krugu najbližih

Radiosarajevo.ba
Mjesec dana nakon smrti: DJ Avicii bit će sahranjen u krugu najbližih
instagram / DJ Avicii
Menadžerica švedskog DJ-a Aviciija, pravim imenom Tim Bergling, koji je preminuo prije mjesec dana, nakon brojnih upita je putem saopćenja njegove najveće obožavatelje obavijestila o detaljima sahrane koja će biti zatvorena za javnost.
"Posljednjih sedmica dobili smo mnogo upita o sahrani. Ovim putem vas želimo obavijestiti da će na njoj biti samo Timovi najbliži prijatelji i porodica. Medije i novinare molimo da poštuju ovu našu odluku", rekla je kratko u saopćenju njegova menadžerica Ebba Lindqvist, prenosi Reuters.

Podsjećamo, krajem aprila svijet je šokirala vijest o smrti slavnog muzičara. Njegovo tijelo pronađeno je u sobi luksuznog resorta u hotelu u Omanu, a imao je samo 28 godina.

Njegova porodica je o ovom tragičnom događaju odlučila šutiti, a jedino što su u kratkom obraćanju javnosti rekli jest da je nakon što bi odradio turneje pokušavao pronaći balans, sreću i mir u životu.

No uz najveće napore, u tome nije uspio. Slavni muzičar je počinio samoubistvo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije