Mala plesačica koju je proslavila Sia

Radiosarajevo.ba
Mala plesačica koju je proslavila Sia
YouTube / PrtScr
Četrnaestogodišnja zvijezda, koja se pojavljuje u Siinim spotovima, napustila je školu Abby Lee Miller za mlade plesače.

Naime, Maddie Ziegler je za svojih 14 godina postigla mnogo toga - Sia je smatra svojom muzom, Millie Bobby Brown je smatra svojom najboljom drugaricom, da ne pominjemo da se osim plesa uspješno bavi glumom, piše, dizajnira odjeću... Dakle, zaista mnogo toga, piše Teen Vogue.

Međutim, Maddie je otkrila da njena priča ima i mračnu stranu koja je najvećim dijelom vezana za školovanje u prestižnoj školi koju vodi Abby Lee Miller.

"Naučila sam mnogo toga", kazala je ona o svom školovanju u intervjuu za magazin People.

"Provela sam lude trenutke s njom  i njenim timom. Naučila sam mnogo toga od nje i odlično smo se provele".

Ipak, cijela priča ima i drugu, ne tako svijetlu stranu.

"Drago mi je što sam krenula dalje. Osjećam da sam sada mnogo sretnija. I uopće više nisam pod stresom, što je ludo. Imala sam 11 godina i bila pod stresom. To ne bi trebalo da se dešava".

Ona je napomenula i da joj trofeji koje je osvajala ne znače mnogo u životu.

"Ne želim više da se takmičim. Drago mi je da sam krenula dalje. To je jedna od stvari koje mi je drago što sam prevazišla".

 

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije