Najluđa ekipa se vraća: Zombieland 2 izlazi sljedeće godine!

Radiosarajevo.ba
Najluđa ekipa se vraća: Zombieland 2 izlazi sljedeće godine!
Digital Spy / Najluđa ekipa u svijetu zombija
LJubitelji zombi filmskog žanra, u potpunom su oduševljenju.

Konačno je i zvanično potvrđeno: Sljedeće godine na ekrane se vraća legendarna ekipa iz filma Zombieland!

Skoro deset godina nakon prvog dijela, ponovo ćemo gledati najluđu ekipu u borbi protiv zombija, a nastavak će režirati Ruben Fleischer, odgovoran za sjajni prvi film.

Kako je Sony objavio, svi su potvrdili povratak - Emma Stone, Woody Harrelson, Jesse Eisenberg i Abigail Breslin.  Također, ljudi koji su napisali prvi dio, ponovo će se vratiti pisanju scenarija, a riječ je o Paulu Wernicku i Rhettu Reeseu. Inače, ovaj dvojac donio nam je i Deadpool.

Produkcija počinje u januaru sljedeće godine, a film izlazi tačno na desetu godišnjicu objave prvog dijela.

Za one koji ne znaju, Zombieland je horor komedija koja prati priču četvorice stranaca koji se sreću na cesti i eventualno postaju nerazdvojni. Eisenberg glumi genijalnog čudaka imena Columbus, Harrelson je opaki Tallahassee, a Stone i Breslin su zločeste sestre Wichita i Little Rock, respectively. 

Film nije zaradio mnogo, ali je već stekao status kultnog i zaradio je više nakon što je objavljen na internetu i diskovima, nakon kina.

Doznaje se da će se komična atmosfera nastaviti i u dvojci, a ekipa će se susresti sa novom vrstom zombija koji su evoluirali u međuvremenu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije