Koncert za bolesnog dječaka: Jala brat i Buba Corelli kupili 333 karte

Radiosarajevo.ba
Koncert za bolesnog dječaka: Jala brat i Buba Corelli kupili 333 karte
Prije nekoliko dana u Sarajevu je održan humanitarni koncert kako bi se prikupila sredstva za liječenje maloljetnog dječaka Darisa Isića.

Naime, jedan od organizatora koncerta bio je sarajevski reper Adnan Nikšić - Sajfer koji je odlučio da uradi ovaj humani gest za bolesnog Isića.

Reper je istakao da se na ovaj potez odlučio jer se svima može slično desiti i svima može trebati pomoć.

"Najveći motiv koncerta je da pokušamo pomoći koliko god možemo u liječenju dječaka Darisa. Nekada moramo shvatiti da je pomoć drugima mnogo bitnija od lične slave i bogatstva, jer nikada ne znamo šta nosi novi dan. Ovo je najmanje što kao reper mogu uraditi", kazao je Nikišić, prenosi Express magazin.

Pored Sajfera i Santosa koji čine hip hop dvojac Treća Smjena, na koncertu su nastupali i neka dobro poznata imena sa sarajevske hip hop scene: Capital City Crew, Sterma, G-Recordz, kao i pripadnici mlađe generacije sarajevskih repera: Aki, Miok i Reha.

Cijena ulaznice koštala je simbolične 3 KM, a koncert je održan u klubu Tropics u naselju Dobrinja. Poznati dvojac Buba Corelli i Jala Brat nisu mogli da prisustvuju koncertu te su odlučili pomoći kupivši 333 karte u vrijednosti od 1. 000 KM.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije