Kantautor NesKoH objavio spot za pjesmu Nek' svijet čeka

Radiosarajevo.ba
Kantautor NesKoH objavio spot za pjesmu Nek' svijet čeka
0 / NesKoH

NesKoH, bosansko-hercegovački kantautor, u suradnji sa Hayat produkcijom predstavlja svoj novi singl.

Živimo u vremenu u kojem je sve postalo ubrzano. U ovoj internetskoj eri, koja nas tjera da postanemo ne samo korisnici nego i ovisnici o facebook-u, instagramu, mailovima, porukama...i svim popratnim medijima lako se možemo izgubiti i zanemariti bitne momente. Da li je moguće, da mi kao individue imamo moć, da barem jedan dio tog vremena kontrolišemo i izdvojimo za one i ono što volimo?  - pitanje je koje postavlja sam sebi.

NesKoh je u svojoj glavi imao tačnu viziju i za muziku i za spot koji prate pjesmu Nek' svijet čeka...

Što se tiče tehničke realizacije, za razliku od prethodnih pjesama, ovaj put sam, osim bubnjeva, sve odsvirao i otpjevao sam. Inače, pisanje pjesama je jedna beskonačna potraga za samim sobom. Recimo da je rad na ovoj pjesmi jedan bliski susret mene i iskrenosti. Ne pada nam lako da budemo iskreni prema sebi, nekada nam je lakše glumiti ili zatvoriti oči i nastaviti bez razmišljanja sa svim rutinskim radnjama na koje smo navikli - priznaje autor.

Glavni akteri u spotu pjesme su djeca, Elza i Kaan.

Djeca znaju da se zaigraju, i da pri tome zaborave na sve što se oko njih dešava. Oni uspijevaju da se potpuno posvete onome u čemu baš uživaju, a to je najiskrenije prijateljstvo i ljubav. Još jedan dokaz da od djece možemo mnogo toga naučiti - poentira NesKoh.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije