Jeste li spremni za malo strave i užasa: Novi trailer za Noć vještica

Radiosarajevo.ba
Jeste li spremni za malo strave i užasa: Novi trailer za Noć vještica
Foto: Universal Pictures / Laurie i Michael, jedva ih čekamo!

“Svake sam se noći molila da pobjegne”, govori Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) za jednog od najslavnijih filmskih ubica Michaela Myersa u drugom traileru za novi nastavak kultnog horora Noć vještica (Halloween).

"Kako bih ga mogla ubiti!"

Njene molitve uslišene su - zajedno s molitvama miliona fanova ove franšize. Maskirani ubica, koji je prvi put prestravio svijet prije 40 godina, 1978. godine u sjajnom filmu Johna Carpentera, bježi nakon što se autobus, koji ga je prevozio, slupa, a Michael se vraća u svoj rodni grad Haddonfield da nas podsjeti na kakve je sve užase sposoban.

Nick Castle se vraća kao maskirani ubica (!!!), a upravo je on glumio Myersa u prvom filmu.

Laurie nije više nevina bejbisterka, ne, ona je naoružana baka koja neće prezati ni od čega da zaštiti svoju obitelj. Njenu kćerku glumi Judy Greer, koja misli da je Laurie - koja još ima titulu i kraljica vriska - paranoična i da treba potražiti pomoć...

I Carpenter je u ekipi, kao izvršni producent i kao kompozitor slavne i nezaboravne, zastrašujuće muzike. Reditelj David Gordon Green napisao je scenarij zajedno s Jeffom Bradleyem i Davidom Gordnom, s kojima je sarađivao na HBO komediji Vice Principals, no ovaj put su odlučili da nas dobro isprepadaju.

Noć vještica u kina stiže 19. oktobra, a do tada uživajte u novom traileru (koji je, dodajmo i to, za manje od 24 sata pogledalo više od milion ljudi):

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije