Insane Insan objavili video za novi singl Married Man

Radiosarajevo.ba
Insane Insan objavili video za novi singl Married Man
0 / Insane Insan

Insane Insan, nakon ekskluzivnog besplatnog downloada remixa pjesme "Married Man" na našem portalu (može se skinuti još danas i sutra),  objavili su i novi video za originalnu verziju ove pjesme sa svog debi albuma Insanax. Za samo 5 sati i za samo 80 KM snimili su spot koji obavezno pogledajte u nastavku!

O spotu Insane Insan kažu: Pjesma se odnosi na sve heteroseksualne oženjene muškarce i udate žene, koji žude za one-night standovima, kratkim aferama i sličnim vanbračnim avanturama, a pored toga se usudjuju da upere prst u one koji donose iskrene odluke, pa bilo da se to odnosi na seksualnu orijentaciju, spol itd. Umjesto da izigravamo čuvare staromodnih konvencionalnih vrijednosti, dok ih istovremeno i sami kršimo i narušavamo, dozvolimo onima koji su odlučili da skinu svoje maske u pogledu izbora koji su donijeli i održe svoju Povorku dostojantveno boreći se za svoja prava i liberalni lifestyle bez straha i diskriminacije.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije